info@dayman.nl | Bijlmerdreef 1014, 1103 JT, Amsterdam | KvK: 50734660


  • Uw persoonlijke digitale partner die altijd voor u klaarstaat

    Websites • Webshops • Webhosting • Grafisch ontwerp • Fotografie

    Lees hieronder meer over de Daymannen

Over ons

Dayman Media - Sander WiersmaSander Wiersma is een snelle denker en doener. Hij is sportief, altijd bezig, kan toe met weinig slaap. Hij werkt het liefst oplossingsgericht en bijt zich vast in opdrachten net zo lang tot het resultaat staat. Van jongs af aan hebben computers zijn interesse gehad. “Waar andere mensen hun computer voor reparatie naar een mannetje brachten, was ik dat mannetje zelf.” De kennis die hij in de loop der jaren op dit gebied heeft vergaard, zet hij nu in binnen Dayman Media. "Ik wil computertaal naar menselijke taal vertalen". Ook met fotograferen was hij er vroeg bij. Op de Middelbare School volgde hij het vak fotografie en was hij vaak te vinden in de donkere kamer. Later studeerde hij International Communication & Media aan de Hogeschool Utrecht. Daar ontmoette hij Thomas Groenhart met wie hij samen het bedrijf Dayman Media oprichtte.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Telefoon+31 (0)6 187 52 700LinkedIn: 

 

thomas

Thomas Groenhart is een netwerker in hart en nieren. Hij is internationaal georiënteerd en communicatief vaardig. Zijn interesses zijn zeer breed. “Ik heb laatst een cursus boogschieten gedaan, puur omdat ik nieuwsgierig was hoe dat werkte.” Thomas is altijd al met computers in de weer geweest. Als kind haalde hij computers uit elkaar om ze met hetzelfde gemak weer in elkaar te zetten. Thomas is een doorzetter. “Kan niet is geen optie voor mij.” Hij heeft oog voor detail. “Omdat details het verschil maken.” Na het voortgezet onderwijs volgde Thomas de opleiding International Communication & Media aan de Hogeschool Utrecht. Zijn afstudeerscriptie ging over de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van websites. De resultaten van zijn onderzoek kan Thomas goed toepassen in zijn huidige werk als webdesigner. Tijdens zijn studie ontmoette hij Sander Wiersma met wie hij Dayman Media oprichtte. Daarnaast is hij ook eigenaar van het bedrijf hulpopafstand.nl.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Telefoon+31 (0)6 450 576 52LinkedIn: 

 

jim

Jim van Rijsewijk is een technische alleskunner. In 2011 bestond Dayman 2 jaar, en door de gezonde groei was het nodig om voor de zeer gecompliceerde zaken een technische steunpilaar in het team op te nemen. En daar was Jim. Een rots in de branding op de momenten dat dingen echt niet leken te kunnen en projecten vastliepen. Jim kijkt ernaar en regelt het. Of er nu al een oplossing bestaat of niet. Daarnaast is het met Jim ook altijd lachen, gieren en brullen.